Instagram dünyanın en popüler fotoğraf ve video paylaşım sitelerinden biri. Herkes onu özveri ile kullanıyor. Instagram fotoğraflarınızı iyileştirmek için Instagram fotoğraf editörleri kullanılabilir. Instagram Fotoğraf Editörü, fotoğraflarınızın kalitesini ve görünümünü iyileştirmenize yardımcı olabilir. Instagram fotoğraf düzenleme programı ile birçok ayarı düzenlemek mümkündür. Renkler çeşitli tonlarda mevcuttur. Işık, Gölge ve Keskinlik Fotoğraflarınızı çekin ve bizimle paylaşın.

En İyi Instagram Fotoğraf Düzenleyicileri Listesi

Makaleden yararlanmak için ücretsiz Instagram fotoğraf düzenleme uygulamalarının listesi kullanılabilir. Bu makale, Instagram’da paylaşmadan önce fotoğraflarınızı düzenlemek için kullanabileceğiniz Instagram için en iyi ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulamalarının bir listesini sunar. Instagram sayfamıza da göz atabilirsiniz. Fotoğraf düzenleme Fotoğrafları çevrimiçi ve çevrimdışı düzenleyin. Onları birden fazla platformda saklayın.

1. Instagram Fotoğraf Düzenleme – VSCO

VSCO, Joel Flory tarafından 2011 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulmuştur. Şirket 2014 yılında yatırımcılardan 40 milyon dolar topladı. Şirket 2015 yılında bir fotoğrafçılık firması olan Artifact Uprising’i satın aldı.

Instagram’a yüklediğiniz görüntüleri düzenlemek istediğinizde Vsco ilk tercihiniz olmalıdır. Vsco, Instagram’da fotoğraf düzenlemek için en popüler uygulama haline geldi. Efektleri, özellikleri ve platformu bakımından benzersizdir.

Platform fotoğrafçılar arasında popülerdir ve yeni konseptler keşfetmek için kullanılabilir. Ücretsiz sürümü seçseniz bile fotoğrafınızı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

İşte işinize yarayabilecek bir VSCO Filtresi🙂

  • On Ücretsiz Fotoğraf Efekti
  • Video Efektleri
  • Kendi platformuna sahiptir.
  • JPEG formatının yanı sıra RAW formatı da mevcuttur.
  • Ücretsiz

2. Snapseed for Instagram bir fotoğraf düzenleme programıdır.

Orijinal adı Nik olan Snapseed, Haziran 2011’de iPad cihazları için piyasaya sürüldü. Piyasaya sürüldüğü sırada 2011’in en iyi uygulaması olarak seçildi. 2011 yılında, popüler fotoğraf düzenleme uygulamasının bir iPhone sürümü yayınlandı. Snapseed, Google’ın satın aldığı çok popüler bir uygulamadır. Şimdi hem iOS hem de Android için kullanılabilir.

Google, gezegendeki açık ara en popüler arama motorudur. Sadece reklam ve arama sunmakla kalmıyor, aynı zamanda fotoğraf düzenleme uygulamaları ve programları da yaratıyorlar. Google’ın Apple ve Android telefonlar için uygulaması en çok kullanılan instagram editörüdür. Snapseed, Instagram’daki resimleri düzenlemek için kullanışlı bir araçtır.

Instagram’da fotoğraf düzenlemek için tercih ettiğiniz uygulama olarak Snapseed kullanıyorsanız bu görüntü sizin için yararlı olabilir🙂

  • Ücret Yok
  • Lens ayarı yapabilir.
  • Otomatik düzenleme yapabilir.
  • Filtreler ücretsiz olarak kullanılabilir.
  • HDR kullanılabilir.

3. Instagram için Adobe Lightroom bir fotoğraf düzenleme programıdır.

Adobe Yazılım Tasarım Şirketi dünyanın en büyük yazılım şirketidir. Adobe Şirketi en çok photoshop ile tanınır, ancak Lightroom adlı bir fotoğraf düzenleme programı da sunar.

Lightroom, Instagram fotoğraf düzenlemeleri için harika bir programdır çünkü fotoğrafları kalitelerini etkilemeden iyileştirmenize ve düzenlemenize olanak tanır. Lightroom en iyi ücretsiz Instagram fotoğraf düzenleme programıdır 🙂

Lightroom kullanarak Instagram fotoğraflarını nasıl düzenleyeceğinizi öğrenmek için aşağıdaki videoyu kullanabilirsiniz 🙂

4. Adobe Photoshop Express: Instagram Fotoğraf Düzenleme yazılımı

Adobe dünyanın en büyük tasarım firmasıdır. Birçok ürün geliştirmiştir. photoshop express Lightroom dahil olmak üzere birçok fotoğraf düzenleme uygulaması vardır. Photoshop express, fotoğrafları yalnızca kendi kullanımınız için değil, aynı zamanda bloglarda veya diğer medyada kullanılan görüntüleri de düzenlemenizi sağlar.

Bu video, instagram fotoğraflarını düzenlemek için Photoshop Express kullanmayı planlayan herkes içindir 🙂

5. Polarr – Instagram Fotoğraf Düzenleme Programı

Instagram fotoğraf düzenleme yazılımı arıyorsanız Polarr uygulamasını yararlı bulabilirsiniz. Yaygın olarak bilinmese de, bu uygulama yüksek kaliteli özellikler ve efektler sunar. Polarr’ın profesyonel tasarımı Adobe veya Vsco kadar doğru ve ayrıntılıdır. Polarr, ilginç ve benzersiz tasarımlar oluşturmak için harika bir uygulamadır.

Size Polarr’ı nasıl kullanacağınızı öğretecek bir videomuz var 🙂

6. After Light, Instagram için bir fotoğraf düzenleme yazılımıdır

Android ve iOS’ta çok sayıda After-light fotoğraf uygulaması var. Uygulama hem ücretsiz hem de ücretli bir sürümde mevcuttur. Instagram fotoğraflarını yüksek kaliteli ve ayrıntılı şekillerde düzenlemenizi sağlar. Bu video size Afterlight 2 uygulamasını nasıl kullanacağınızı gösterecek 🙂

7. RNI Films Instagram Görüntü Düzenleme Programı

Vintage fotoğraflar, en popüler Instagram fotoğraf editörü olan RNI Films kullanılarak düzenlenir. Instagram’da çok sayıda vintage fotoğraf var. RNI Films, Instagram’da en iyi vintage fotoğraf düzenlemesini sunar.

Videoyu izlemek size instagram fotoğraflarını vintage tarzda nasıl düzenleyeceğinizi öğretecek.

8. Darkroom, Instagram için bir fotoğraf düzenleme yazılımıdır.

Darkroom, Instagram resimlerinize vintage veya çağdaş efektler eklemenize yardımcı olur. Darkroom’u ücretsiz olarak kullanabilir veya ücret ödeyebilirsiniz. İçerdiği efektleri özelleştirebilirsiniz.

9. Inshot – Instagram Video Editor Software

Instagram fotoğraflarını iyileştirmek için bir dizi öneride bulunduk ve listeye video düzenleme yazılımını da eklemeyi düşünüyoruz. Çünkü inshot, son birkaç aydır Instagram’da çok popüler olan bir uygulama. Kullanıcıların müzik, ses, görsel ve efekt eklemesine olanak tanıyor. Inshot uygulaması instagram fotoğraflarını düzenlemek için kullanılabilir.

10. PicsArt, Instagram için bir fotoğraf düzenleme programı.

Neden mi? Çerçeve özelliği, canlı efekt, arka planlar ve ışık düzenleme gibi birçok farklı seçeneği kullanarak fotoğraflarınızı düzenleyebilirsiniz.

11. Canva – Instagram Tasarım Programı

Bulmak için Instagram fotoğraf düzenlemeyi arayın.. . Fotoğraf düzenleme çeşitli programlarda mevcuttur. Bu uygulamaların çoğu mobildir. Canva, metin, düzen ve tasarımı özelleştirmek için birçok seçenek sunar.

Canva, birçok Instagram fenomeninin içeriklerini oluşturmak için kullandığı bir resim düzenleme programıdır. Gönderi kapakları, nasıl yapılır içeriği ve gönderi kapaklarının tümü dahildir.

12. Tezza – Instagram Fotoğraf Düzenleme Programı

En iyi ve ücretsiz instagram fotoğraf düzenleme programı olan tezza’yı en sona bıraktık 🙂 tezza diğer instagram fotoğraf düzenleme programları gibi geniş bir ücretsiz efekt kütüphanesine sahip değil ancak içerdiği az ama ücretsiz efektler ile fotoğraflarınızı düzenlerken fark yaratacaksınız. Tezza’nın nasıl kullanıldığına dair bir video izleyebilirsiniz.

Instagram Influencer’ları fotoğraf uygulamalarını kullanıyor

Instagram, resim ve video paylaşımı için açık ara en popüler platformdur. Instagram’ın popülerliği birçok fenomene ilham kaynağı olmuş ve bunların paylaşımı mükemmel bir ilham kaynağı olmuştur. Instagram fenomenleri genellikle farklı uygulamalarla fotoğraf paylaşıyor. Bu fotoğraf düzenleme programları nelerdir? Listemiz cevabı bulmanıza yardımcı olacak.

  1. VSCO
  2. Fotoğraflar
  3. Lightroom
  4. Polarr
  5. Film Uygulamasını Seviyorum
  6. Canva
  7. Picsart
  8. Filckr
  9. Instagram için Izgara Oluşturucu
  10. Tiporama
  11. Bir Tasarım Kiti
  12. Go Pro