Öne Çıkanlar yani instagram hikaye kapakları, kullanıcıların öne çıkan özelliklerini düzenlemelerine olanak tanıyan özelliktir. Instagram’daki en popüler özelliktir.

Kullanıcılar daha sonra oluşturdukları hikayeleri Öne Çıkanlar bölümünde profillerine ekleyebilirler. Bu hikayeler daha sonra instagram hikayeleri kapağı kullanılarak profile eklenecektir. Instagram hikaye kapakları, kullanıcıların atadıkları kategorilere uygun olarak Instagram hikayelerini kaplamak için kullanılabilir. Instagram hikaye kapakları, aile, bebekler ve kalpler veya erkekler, kadınlar, çocuklar, arabalar ve hatta kediler için olanlar gibi farklı stillerde gelir. Instagram hesabınızdaki belirli kategorileri vurgulamak için aşağıdaki instagram kapaklarını kullanabilirsiniz.

Bebekler için Instagram Hikaye Kapakları

Instagram’da çocuklar veya bebekler hakkında yayınladığınız tüm hikayeleri sildikten sonra öne çıkanlar bölümüne bir bebek görseli ekleyin. Bu daha ilginç hale getirecektir.

Instagram Hikayesi – Aile Katılımlı

Instagram aile hikayelerinizi sildikten sonra ailenin bir instagram fotoğrafını ekleyin. Bu, bölüme daha fazla ilgi katacaktır.

Instagram Hikaye Tatilleri

Tatilleri konu alan Instagram hikayelerinden görseller ekleyerek önemli anlarınızı daha ilgi çekici hale getirin.

Instagram Hikaye Kapaklarını Sevin

Instagram hesabınızda sevgiliniz veya eşinizle ilgili hikayeler paylaştıktan sonra ilginç Instagram kapakları ekleyin. Bu hikayelerin hepsini öne çıkanlar bölümüne ekleyin.

Mezuniyet Üzerine Instagram Hikayesi

Mezuniyetinizle ilgili hikayeler yayınladıktan sonra, ilgi çekici olan Instagram kapaklarını bölüme ekleyebilirsiniz. Bu hikayeleri öne çıkanlar bölümüne ekleyin. ayesi Kahve Kapakları

Kahve hikayelerinizi yayınladıktan sonra beğendiğiniz Instagram kapaklarını Öne Çıkanlar bölümüne ekleyebilirsiniz. Bu hikayelerin hepsini öne çıkanlar bölümüne ekleyin.

Erkekler için Instagram Hikayesi

Bu bölüm ilginç Instagram kapakları eklemek için harika bir yerdir. Erkekler hakkında hikayeler ekleyebilir ve bunları Instagram hesabınıza ekleyebilirsiniz. Tüm hikayeleri Öne Çıkanlar’a ekleyin.

Instagram Hikayesi Kalp Kapakları

Instagram profilinize kalp temalı hikayeler ekledikten sonra Öne Çıkanlar bölümünde ilginç Instagram kapaklarına yer vermek isteyebilirsiniz.

Instagram Hikaye Kapakları Siyah

Hikayelerinizi siyah renkte yayınladıktan sonra, ilgi çeken kapakları öne çıkanlar bölümüne ekleyebilirsiniz.

Instagram Hikaye Kapakları Mor

Bu bölüm, hikayeleri yayınladıktan sonra ilginç kapaklar eklemek için kullanılabilir. Tüm hikayeleri vurgulayın.

Instagram Hikayesi Beni Kapsıyor

Hikayelerimi Instagram’da yayınladıktan sonra ilginç bulduğunuz kapakları bölüme ekleyebilirsiniz. Bu hikayeleri Öne Çıkanlar Bölümüne ekleyin.

Instagram Hikayesi – Aile Katılımlı

İlginç bulduğunuz Instagram kapaklarını bu bölüme ekleyin. Ardından, aile üyeleriyle ilgili hikayelerinizi Öne Çıkanlar Bölümüne ekleyin.

Instagram Hikaye Kapakları.

Sevgilinizle ilgili hikayeler yayınladıktan sonra, Öne Çıkanlar Bölümüne ilginç Instagram Kapakları ekleyebilirsiniz.

İlginç bulabileceğiniz içerikler sunuyoruz

  1. Instagram İçerik Fikirleri
  2. Twitter Hatası Durduruldu