Canlı içerikler artık sadece TV üzerinden değil internet üzerinden de yayınlanabiliyor. Periscope benzeri Ne bekliyorsunuz? Periscope benzeri arıyorsunuz Hedef kitlenize canlı içerik yayınlamak için mükemmel periscope uygulamasını bulmak için bu listeyi kullanabilirsiniz. Canlı yayınlardan para kazanılabilir. Uygulamalar Periscope benzer.

2023 En İyi Periskop benzeri uygulamalar listesi

Kişisel ve marka hesapları için canlı yayın çok önemlidir. İzleyicilerinizle iletişim halinde kalabilir ve canlı yayın sırasında oluşturduğunuz içerikleri izleyerek para kazanabilirsiniz.

Aşağıdaki listede periskoplara benzer uygulamalar bulabilirsiniz. Bu uygulamalar ücretsizdir ve tam potansiyelleriyle kullanılabilirler. Size en uygun ve kullanışlı platformu kullanarak aşağıdaki periskop uygulamaları ile canlı yayın yapabilirsiniz.

1. Periscope Twitch’e benzer

Twich, Periscope benzeri uygulamalar arasında ilk sırada yer alıyor. Twich açık ara dünyanın en popüler canlı yayın platformudur. Twich, canlı yayıncılardan platformlarını kullanmaları için bir ücret alıyor.

Twich her gün yaklaşık 10.000.000 kişi tarafından kullanılıyor. Çok sayıda kullanıcının tercihleri canlı yayın üzerinde etkili olabilir.

Twich birçok kitleye sahip bir platformdur. Twich, farklı hedef grupların etkileşime girmesine olanak tanıyan çevrimiçi bir platformdur.

Periscope’a benzer bir platform olan Twich, kullanıcıların canlı sohbet yayınları yapmasına olanak tanıyor. Yayıncılar ve aboneler arasında soru ve cevaplara izin verir.

Twich Özellikleri

  1. Her gün 10 milyondan fazla kullanıcıya ulaşmaktadır.
  2. Bu yazılım canlı yayın verilerinin analiz edilmesini sağlar.
  3. Oyun oynarken sohbet etme
  4. Bağışlar yayın sırasında canlı olarak toplanacaktır.
  5. Aboneler size aylık gelir getirebilir.

2. YouTube Live ve Periscope da benzerdir.

Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan YouTube artık canlı yayın özelliği sunuyor. Bu özellik Periscope benzeri diğer uygulamalarda da bulunabiliyor.

Youtube’da canlı yayın yapmak için en az 100 aboneye ihtiyacınız var. 100’den fazla aboneniz varsa, Youtube profilinize giriş yapın ve “etkinleştir düğmesine” tıklayın.

Youtube Live’ın periscope’tan farkı sanat, oyun, siyaset gibi çeşitli konularda kesintisiz ve kaliteli yayın yapabilmesidir. Youtube Live, sanat, oyun, siyaset ve gündem gibi çeşitli konularda yüksek kalitede yayın yapılmasını sağlayan periscope benzeri bir uygulamadır.

Youtube’da canlı yayın yapmak, en yüksek kalitede yayınlar oluşturmanıza olanak tanır. İzleyicileriniz ve abonelerinizle okuyabilir ve sohbet edebilirsiniz.

You Tube Canlı Videolar

  1. Cep telefonundan, tabletten veya bilgisayardan yayın yapabilirsiniz.
  2. Yazılımın kullanımı çok kolaydır.
  3. Yeni bir yayın başlatıldığında aboneler bilgilendirilebilir.
  4. Canlı yayın yapmak için yüksek kaliteli görüntüler kullanılabilir.
  5. Aboneler siz canlı yayındayken yayınınıza anında bağış yapabilirler.

3. Instagram – Periscope ile benzer uygulamalar

Instagram, dünyanın en iyi video, fotoğraf ve akış platformlarından biridir. Instagram, e-ticaret siteleri, bloglar ve bireysel hesap kullanıcıları tarafından oldukça tercih edilmektedir. Instagram’da yayıncıların hedef kitlelerine ulaşması daha kolaydır.

Instagram, Periscope’a benzeyen diğer uygulamalardan farklıdır çünkü kullanıcılarla canlı konuşabilirsiniz. Canlı yayınınıza yeni birini davet edebilir veya izleyicilerinizden size davet göndermelerini isteyebilirsiniz. Instagram’ın özelliği Periscope’a benzer çünkü canlı yayınlar, görüntü kalitesi ve kullanıcı yanıtları etkilenmez.

Instagram Özellikleri

  1. Canlı yayınları tabletinizde veya mobil cihazınızda izleyin.
  2. Yazılımın kullanımı çok kolaydır.
  3. En yüksek kalitede canlı yayınlar mevcuttur.

Bu içerik ilginizi çekebilir

Instagram akışı güncellemede başarısız oldu.

Tiktok Explorer Engelini Kaldır

Snapchat Toplu Arkadaş Kaldırma

4. Tiktok, Periscope Benzeri Bir Uygulamadır

Bir Periscope klonu olan Tiktok, son birkaç yılın en popüler platformlarından biri. Her yaştan ve milletten insanın rağbet ettiği bir video paylaşım platformu olan Tiktok’un popülerliği giderek artıyor. Tiktok, Periscope ile benzer bir platforma sahip. Ancak, kullanıcıların canlı yayınlardan ve videolardan para kazanmalarına olanak tanır.

Yayıncılar yeni kitlelere ve kendi hedef kitlelerine ulaşabilirler çünkü Tiktok 1 milyardan fazla kişi tarafından kullanılmaktadır. Tiktok son yıllarda hem büyük hem de küçük markalar için bir başarı olmuştur.

Periscope benzeri bir uygulama olan Tiktok, kesintisiz ve kaliteli bir canlı yayın sunuyor. Canlı yayın sırasında kullanıcılar size mesaj gönderebilir. Kullanıcılarınız Tiktok kullanarak yayın yaparken size bağışta bulunabilirler.

Tiktok özellikleri

  1. Uygulama 1 milyardan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.
  2. İzleyicilerinizi kolayca bulun.
  3. Discover, farklı geçmişlere sahip izleyicilerin canlı yayınlara katılmasını sağlayan yepyeni bir algoritmadır.
  4. Canlı yayın, video ve medyadan para kazanabilirsiniz.

5. Periscope, Facebook Live’a benzer bir hizmettir.

Dünyanın en büyük sosyal ağı olan ve diğer platformların yanı sıra Instagram, WhatsApp’ı da satın alan Facebook, platformunu güncelledi. Facebook, kullanıcıların en çok istediği özelliği Instagram’a ekledi.

Facebook, kullanımı kolay arayüzü ve geniş kitlesi nedeniyle Periscope’a tercih ediliyor. Facebook yayıncıları sürekli, yüksek kaliteli bir bağlantının keyfini çıkarabilir.

Facebook, yayınlarınızdan para kazanabileceğiniz ve kitlenizin ilgisini çekebileceğiniz için periskoplar için açık ara en popüler platformdur.

Facebook Live Özellikleri

  1. Periscope, benzer uygulamalar arasında en iyi olarak derecelendirilmiştir.
  2. Arayüzün kullanımı basittir.
  3. Kullanıcılar bağlantılarında herhangi bir kesinti yaşamazlar
  4. Başkalarıyla paylaşmak için canlı yayınları kaydedin.
  5. Spor etkinliklerinin canlı akışı ücretsizdir.

6. Periscope, You Now’a benzer

You Now, kolay arayüzü ve kullanıcılar tarafından yüksek kullanımı nedeniyle en popüler Periscope benzeri uygulamadır.

You Now, kullanıcıların ve yayıncıların sohbet etmesini sağlayan bir platformdur. Google veya Instagram hesaplarınızı kullanarak hesap oluşturun.

You Now diğer periskop benzeri uygulamalardan farklıdır çünkü geniş bir kullanıcı tabanına sahiptir ve kullanıcılar gerçek zamanlı yayın yaparken birbirlerine hediyeler gönderebilirler.

  1. Şimdi Bu Özelliklerin Keyfini Çıkarın
  2. Birçok aktif kullanıcı var.
  3. Sanat, politika veya spor tutkusu olan insanları bulabilirsiniz.
  4. Canlı yayın telefonunuzdan yapılabilir.

Sadece canlı yayına bakarak hangisini izleyeceğinize karar verebilirsiniz.