Instagram Hesap Kapatma Kayıt Formu 2023

Aşağıdaki bilgiler mevcuttur. İnstagram kapalı hesap açma formu. Bu makale instagram hesabınız kapandıysa size yardımcı olacaktır. Bu birçok instagram kullanıcısının başına gelir. İnstagram kapalı hesapları yeniden açma, instagramım kapandı veya benzeri terimleri arıyorsanız form yararlı olabilir.

Kapalı instagram hesabı nedir?

Instagram hesabınız muhtemelen bir noktada kapatıldı. Bu gibi durumlarda, Instagram kullanıcıları kapatılan bir Instagram hesabını yeniden açmak için formu kullanabilirler.

Kapatılan Instagram hesaplarını açmak için aracımızı kullanmadan önce lütfen bu talimatları okuyun.

Instagram’ın güvenlik politikası sıkı bir şekilde uygulanmaktadır. Bu politikaları ihlal ederseniz Instagram hesabınızı kapatacaktır. Hesabınıza yeniden erişim kazanmak için Instagram kapatılan hesabı yeniden açma formu kullanılabilir.

Instagram hesabı kapatma: Nedenler

  • Birini finansal, duygusal veya her ikisiyle birden tehdit etmek
  • Spam, yaygın olan bir davranış örneğidir.
  • Şiddet İçeren Davranışlar
  • Çocuk çıplaklığı resimlerini paylaşmak.
  • Kendine veya başka bir kişiye zarar verme
  • Bir başkasını tehdit eden kişi.
  • Nefret söyleminde bulunmak.
  • Hakaret etmek, taciz etmek.
  • Yasaklanmış malların satışı
  • Suç örgütleri ve nefret grupları linç eylemleri gerçekleştiriyor.

İnternet veya sosyal medya kullanırken uymanız gereken kuralların yukarıdaki listesini fark etmiş olabilirsiniz. Bunlar toplumun uymamız için koyduğu kurallardır.

Instagram, rapor edilmiş veya engellenmişse hesabınızı kapatabilir. Instagram, engellenmiş veya bildirilmiş bir hesabı kapatır.

Yukarıda özetlenen kuralları ya ihlal ettiniz ya da etmediniz. Sırada ne var? Instagram sadece sizin için bir sayfa oluşturdu.

Instagram’ın yeni kapalı hesap sayfası yepyeni bir sayfa değil. İnternet kullanıcılarının bu sayfayı ziyaret etmeleri pek olası değil, çünkü ya tembel oldukları için okumuyorlar ya da sadece tıklıyorlar.

Instagram Hesabı Nasıl Kapatılır?

Kapatılmış bir Instagram hesabınız varsa, bunun nedeni yukarıdaki topluluk kurallarından herhangi birini ihlal etmek olabilir. Instagram Hesap Kapatma kullanılabilir. Form Instagram, kapatılan hesapların yeniden açılmasına yardımcı olacak bir araç hazırlıyor.

Instagram Hesap Kapatma Formu

Kapatılan bir Instagram hesabı için linke tıkladığınızda belirli bölümler göreceksiniz. Kapatılan instagram linkine tıkladığınızda göreceğiniz belirli alanlar vardır.

  1. Telefon Numarası
  2. Muhalefet için Argümanlar
  3. Nüfus cüzdanınızdaki adınız ve soyadınızın fotoğrafı
  4. Instagram kullanıcı adınız
  5. Instagram Adı
  6. E-posta Adresi
Instagram Hesap Açılış Formunun Kapatılması

Tüm alanlar doldurulmalıdır. Yanlış bilgi vermeniz halinde talebiniz kabul edilmeyecektir. Hızlı bir geri dönüş almanın anahtarı doğru bilgidir.

Açıklamalar bölümünde, kendinize bazı şeyleri neden yaptığınızı veya yapmadığınızı da sorabilirsiniz.

Hesabınızın çalındığını kanıtlayabilir ve delil sunabilirseniz yetkililer daha hızlı hareket edecektir.

Instagram silinen bir hesabı açabilir mi?

Instagram masaüstü ve Instagram mobil bu durumlarda bir hesabı kapatmak için kullanılabilir. Instagram masaüstü veya Instagram mobil, bu durumlarda bir hesabı kapatmak için kullanılabilir.

Başlangıçta insanlar Instagram hesaplarını öfkeyle kapatma eğilimindedir. Birkaç gün sonra bundan pişman oluyorlar. Kullanıcılar hesaplarını kapattıklarında şifrelerini unutabilirler. Instagram, hesabınızı kapattıktan 3-4 saat sonra tekrar açmanıza izin vermez. Hesap tamamen kapatılmamıştır.

Instagram hesabınızı yeniden açmak birkaç fare tıklaması kadar kolay. Kapatılan instagram hesap açma formunu kullanarak kapatılan hesapları açabilirsiniz. Sildiğiniz bir Instagram hesabını geri getiremezsiniz. Hesabınıza 30 gün içerisinde geri dönebilirsiniz.

Kapatılan Instagram hesabı nasıl geri yüklenir?

Aşağıdaki adımları takip etmek Instagram hesabınızı kolayca geri kazanmanızı sağlayacaktır. Aşağıdaki adımları takip ederek Instagram’ı yeniden açabilirsiniz.

  1. Mobil cihazınızdan veya masaüstünüzden Instagram hesabınızda oturum açın.
  2. Hesabınızı silmek veya geçici olarak askıya almak istiyorsanız kullanıcı adınız/şifreniz ile giriş yapın.
  3. Yakın zamanda giriş yapmadıysanız bazı koşulları kabul etmeniz istenebilir.

Facebook profilinizi açtığınızda eski verileriniz hemen görünmeyebilir. 1 ila 2 iş günü içinde görünecektir. 100’den az takipçiniz varsa takipçi kaybetmiş olabilirsiniz.