Instagram’daki kişileri bulmak için Instagram sesli aramayı kullanın. En popüler fotoğraf ve video platformu. Ayrıca aşağıdakiler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz: Dünya2023‘te. Instagram hakkında merak ediyor olabileceğiniz birçok şey var.

Instagram’da sesli arama butonu bulunmuyor ancak Instagram Sesli Arama özelliği ile kullanıcıların birbirleriyle iletişim kurmalarına olanak sağlıyor. Instagram sesli mesajlaşma, görüntülü sohbet ve görüntülü arama gibi başka iletişim seçenekleri de sunuyor. Yazımızda Instagram arama geçmişini nasıl sileceğinizi öğrenebilirsiniz. instagram arama geçmişi sesli instagram sesli arama Instagram kullanıcılarını telefon numaralarına göre arayabilirsiniz.

Instagram Sesli Arama Nasıl Kullanılır?

Instagram’da sesli arama yapmak için birkaç şeyi bilmeniz gerekir. Sesli aramayı kullanabilmek için kullanıcının dijital okuryazarlığa sahip olması şarttır. Instagram gibi sosyal medya platformlarını kullanırken kötü durumlara düşmelerini engelleyecektir. Sesli arama yapmak için aşağıdaki özelliklere sahip olmanız gerekir.

  1. Sağlam bir internet altyapısına sahip olmalısınız.
  2. Akıllı cihazınız internet altyapısı ile uyumlu olmalıdır.
  3. Instagram üzerinden arama yapmak için öncelikle bir Instagram hesabınızın olması gerekmektedir.

Instagram Araması yapmak için bu özelliklere sahip olmanız çok önemlidir. Bu özellikler kullanıcıların sesli arama yapmasına olanak tanır.

Instagram’da bazen sesli arama seçeneği olmayabilir. Giriş yapmanız ve ardından sağ üst köşede bulunan arama simgeli telefon simgesine tıklamanız gerekecektir. Sağ üst köşede bu düğmeyi göremiyorsanız, lütfen sayfanın sağ tarafına kaydırın ve mesajı dikkatlice okuyun. Arama simgesi görünmelidir.

Öncelikle özelliğin kullanılabilir olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Buna mikrofon, hoparlör ve telefon dahildir. Cihazınız gerekli özelliklere sahip değilse sesli arama yapamazsınız. Cihaz, sesli arama hizmetlerini etkinleştirmek için bu bilgileri Instagram’a gönderir.

Instagram’daki sesli arama geçmişini silmek için bu iki basit adımı izleyin.

Instagram kullanıcıları sesli arama özelliğini kullanarak birden fazla kişiyi arayabiliyor. Aranan kişilerin verileri saklanıyor ve istenirse silinebiliyor.

Bu işlemi tamamlamak için iki adımı takip etmeniz gerekiyor. Instagram sesliaramalarınızıngeçmişini silebilirsiniz, aşağıdaki adımlara bir göz atın Instagram’dan sesli arama geçmişi nasıl silinir

  1. Instagram kullanıcıları uygulama üzerinden giriş yapabilir ve DM’ye erişebilir.
  2. Instagram Aramalarını kullanarak yakınlarda arama yapın.

Arama geçmişinizi silerken görüntülü sohbetleri manuel olarak silemezsiniz. Sohbet yalnızca doğrudan silerseniz silinecektir.