Dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, bazı kullanıcılar için sorunlu olabiliyor. Instagram Akış Hatası Akış yenilenemiyor. Bu hatalar hem e-ticaret hem de kişisel hesaplar için sorun teşkil ediyor. Hataya erişemeyen hesaplar Instagram akış yenilenemiyor Bazı kullanıcılar ana sayfalarında veya takip ettikleri hesaplardan yeni içerik göremeyebilir.

Instagram’ın Yenilenemedi Hata Mesajı Nedir?

Kullanıcı giriş yapmazsa, instagram hesabı, fotoğraf paylaşımı veya mesajlar çalışmayabilir.

Kullanıcılar Instagram hesaplarını güncellerken sıklıkla akışın yenilenmemesi sorunuyla karşılaşıyor.

Instagram hatası nasıl düzeltilir? Besleme yenilenemiyor

Instagram kullanıcıları, akışın yenilenemediği bu sorunla periyodik olarak karşılaşırlar. Instagram yenilenmiyor hatasını düzeltmek için aşağıdaki maddeler kullanılabilir.

1. Sorunun nedenini bulun

Instagram’a giriş yaparken Instagram güncellenmiyor hatası ile karşılaşırsanız giriş yapamayabilirsiniz. Çözüm bulmak için sorunun nedenini araştırmalısınız. Bazen Instagram akışının güncellenmemesi sorununun sorumlusu kullanıcıdır.

Bu sorun, kullanıcıların başkalarının da aynı sorunu yaşayıp yaşamadığını görmelerini sağlayan bir site olan “Downdetector” kullanılarak tespit edilebilir.

2. Instagram uygulamasını kaldırma ve yeniden yükleme

Fotoğraf veya mesaj gönderme gibi özelliklerden herhangi birini kullanamıyorsanız Instagram yenilenmeyecektir. Instagram uygulamasını sıfırlamak, Instagram akışının yenilenmemesi sorununu çözmenin en kolay yoludur. Instagram uygulamasını yeniden yükleyin ve silin. Yeniden yüklediğiniz uygulamaya giriş yaparak hatanın hala devam edip etmediğini kontrol edebilirsiniz. Kullanıcıların büyük çoğunluğu instagram ana sayfası açılmıyor sorununu çözmek için bu yöntemi kullanıyor.

3. İnterneti kapattıktan sonra Telefonunuzu yeniden başlatın

Oturum açtığınızda içerik veya mesaj yükleyemiyorsanız yardım için Instagram ekibiyle iletişime geçin. Instagram İnternet Bağlantısı Yok Hatası, Instagram ana sayfanızın açılmamasına neden olabilir. Ayrıca fotoğraf da yükleyemeyebilirsiniz.

Bu hata internet eksikliğinden kaynaklanır. İnterneti kapatıp telefonu yeniden başlatarak düzeltilebilir. Telefonunuzu tekrar açtıktan sonra internet veya wifi kullanmadan Instagram’a giriş yapın.

4. Akıllı telefonunuzdaki önbelleği sıfırlayın

Uygulamaya giriş yaptığınızda Instagram akışınızın yenilenemediğini belirten bir hata mesajı alırsanız, bu muhtemelen sunucu veya kullanıcı ile ilgili bir sorundan kaynaklanmaktadır. Telefonunuzdaki çerezleri silerek bu sorunu çözebilirsiniz. Bu sorun telefonunuzdaki çerezleri silerek çözülebilir.

5. Instagram Yenileme Sorununu Bildir

Instagram kullanıcıları yeni içerik görmeye heveslidir. Yeni gönderiler büyük hesaplar için önemlidir. Instagram’ın akış yenileme hatası kişisel bloglar ve e-ticaret hesapları için zararlı olabilir.

  1. Instagram hesap ayarlarınızı açın.
  2. Ayarların alt yarısında yer alan “Sorun Bildir” butonuna tıklayın.
  3. Oluşan hatayı açıklarsanız formu gönderebilirsiniz.

Instagram Hatası: Akış yenilenemedi

Instagram, e-ticaret ve kişisel hesaplara sahip büyük ve önemli bir sosyal medya platformudur. Instagram akış hataları hem kullanıcılar hem de hizmet sağlayıcılar için büyük bir sorun olabilir.

1. Instagram Sunucuları bir çökmeden etkilenebilir

Sunucu aşırı yüklendiğinde Instagram sıklıkla çökebilir. Hem bilgisayarlar hem de akıllı telefonlar etkilenebilir. Instagram çökebilir ve bilgisayarlar veya telefonlar bağlanamaz. “Instagram Akışı Yenilenemiyor” şeklinde bir hata mesajı alabilirsiniz. Bu hatanın sorumlusu Instagram’dır ve beklemekten başka seçeneğiniz yoktur.

2. İnternetinizi ve telefonunuzu kontrol edin

Instagram akışı yenilenmiyorsa hem telefonunuzu hem de internet bağlantınızı kontrol etmelisiniz.

Instagram Hatası: Android’de akış yenilenemedi

Bu hata Android telefonlarda sıklıkla görülür. Bu hata, mesaj gönderme, fotoğraf gönderme veya Instagram akışını yenileme konusunda sorun yaşayan kullanıcılar tarafından sıklıkla karşılaşılmaktadır.

  1. Telefonunuzu ayarlar menüsünden ayarlama
  2. Kablosuz’a tıklayın.
  3. Bağlı olduğunuz WiFi ağını seçin.
  4. Pencere görünene kadar düğmeyi basılı tutun.
  5. Telefonunuzun o anda bağlı olduğu ağı değiştirebilirsiniz.
  6. Gelişmiş seçenekleri göster üzerine tıklayın.
  7. IP Ayarlarına giriş yapın.
  8. Bunun yerine 8.8.8.8 ve 8/8.4.4.4 yazın.