2023’ün En İyi SEO Kitapları

SEO hakkında daha fazla bilgi edinmek ve becerilerini geliştirmek isteyenler için birkaç kaliteli kitap var. Bu liste hem öğrenilebilir hem de uygulanabilir kitapları içermektedir. Dijital pazarlama ve seo konusunda geniş bir kitle tarafından iyi bilinen kitapları seçtik. Aşağıdaki kitaplar “satın alın” anlamına gelmemektedir 🙂 Piyasadaki iyi seo kitaplarının bir listesidir.

SEO Kitapları Nedir?

SEO kitaplarını okuyarak edindiğiniz bilgiler hafızanızda iki günden fazla kalmayacaktır. SEO kitapları yalnızca bilgiler web sitenize veya diğer web sitelerine ve bloglara uygulandığında yararlı olacaktır. Seo kitaplarından seo’nun temellerini öğrenebilirsiniz.

Ayhan Karaman – SEO Kitabı

Seo Kitabı’nın yazarı Ayhan Karman’dır. Bu kitabın arkasında arama motoru optimizasyonu alanında tanınmış ve deneyimli bir isim olan Ayhan Karaman var. Ayhan Karaman’ın SEO kitabı site içi seo’nun yanı sıra site dışı seo hakkında da önemli dokümanlar içeriyor. Ayhan karaman’ın kitabında kupon kodları, online dokümanlar ve daha fazlası yer alıyor.

Enver Çakır Stratejik SEO kitabı

Bu, seo becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacak seo stratejileri üzerine bir kitaptır. Bu kitap seo strateji çalışmaları için faydalıdır. Bu kitap seo, sosyal ağ ve wordpress SEO için harika bir kaynaktır. Ayrıca Google araçlarını, analizlerini ve seo araçlarını da kapsar. Kitap seo için yeni teknikler öğrenmenize yardımcı olacaktır.

Müslüm Aslantürk – SEO Rehberi

Müslüm Aslantürk tarafından kaleme alınan seo rehberi kitabının temel amacı seo’ya farklı bir açıdan bakmaktır. Bu kitap seo profesyonellerinin Google üzerinde çalışırken rehber olarak kullanmaları için tasarlanmıştır.

Atalay Sıdar – SEO101 Kitap

Atalay sıdar tarafından hazırlanan seo kitabının en önemli özelliği bu sektörde kitap yayınlayan ilk kişi olması ve bu alanda öncü olarak adlandırılabilmesidir. Seo kitabı, okuyuculara adım adım nasıl seo yapılacağının öğretildiği bir bölüm içeriyor. Kitap, okuyuculara adım adım bir süreci takip ederek seo öğrenme fırsatı veriyor.

Kaan Gülten – Sorularla SEO Kitabı ve Uzmanında SEO Kitabı

Seo sektöründe ve sosyal medyada aktif olmasıyla tanınan Kaan Gülten, gerçek bir girişimci ve seo uzmanı olarak biliniyor. Kaan gülten tarafından hazırlanan iki kitap seo hakkında değerli bilgiler içeriyor. Sorularla seo kitaplarında kullanıcılar tarafından sorulan seo sorularına yanıtlar veriliyor. Bu sorular gerçek kullanıcılar tarafından sorulmuş ve birçok web sitesinin cevaplamakta zorlandığı sorular. Kaan Gülten’in bir diğer seo kitabı olan Uzmanından Seo Kitabı ise bir seo ile ilgili birçok şeyi baştan sona anlatıyor. Bu kitapta e-ticaret siteleri, sosyal ağlar ve SEO araçları hakkında bilgiler yer alıyor.

Nauman Zia Butt Beyaz Şapka SEO Kitabı

Beyaz şapkalı seo, mevcut birçok seo rehberinden biridir. Seo yönergelerini takip eden etik çalışmaları içerir. Bu kitap, arama motoru optimizasyonu yaparken uymanız gereken tüm kurallar boyunca size yol gösterecektir. Seo hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen herkesin tercih edeceği bir kitaptır. Seo uzmanları ve BT alanındaki insanlar da hayranlarıdır.

İngilizce Dijital Pazarlama ve SEO Kitapları

SEO konusunda Türkiye’de İngilizce kitap bulunmamaktadır. Amazon gibi popüler satış platformlarında SEO hakkında İngilizce kitaplar arayın. İngilizce bir seo rehberi okumak google seo’ya farklı bir gözle bakmanızı sağlayacaktır.

Not: Kitapla ilgili eklenmesi veya değiştirilmesi gerektiğini düşündüğünüz herhangi bir bilgi varsa bize e-posta yoluyla ulaşın. Geri bildirime açığız. Kitapla ilgili eklemek veya değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bizimle iletişime geçin. Görüşlerinizi bekliyoruz.