Son Twitter kodları – Takipçi silme kodu

Sosyal medya hesabınızı optimize etmek için Twitter kodlarını kullanın. Twitter en büyük sosyal medya kanalıdır. Sosyal medya hesaplarınıza gireceğiniz 2023 Tweet Kodu ile mesajlaşma, takip etme, takipçilerinizi silme gibi işlemleri anında gerçekleştirebilirsiniz.

Twitter kodlarını çalıştırmak için Mozilla gereklidir. Son güncellemeler nedeniyle bu kodlar Chrome ile uyumlu değildir. Mozilla, Twitter komut dosyaları için kullanılacak en iyi tarayıcıdır.

Aşağıdaki kodları farklı alanlarda kullanın. Ana sayfada görüntülenecek Twitter kodu.

Twitter toplu takip kodu, hem hedef hesaplarınızı hem de sizi takip edenleri takip etmenizi sağlar. Twitter’da hesapları takip etmeyi bırakmak, Twitter takibi bırakma kodu ile mümkündür.

Twitter kodları nedir? Twitter kodları nedir?

Twitter kodlarını kullanarak birçok görevi kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Twitter kodları, sosyal medya hesabınızı daha verimli yönetmenize ve zamandan tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Twitter kodları kullanışlıdır çünkü hesabınıza zarar vermez ve sizi meşgul etmez.

  • Takip etme
  • Susturma Hesapları
  • Takip
  • Tweet silindi
  • Toplu Mesaj
  • Takip Etmeyenleri Kaldır

Twitter’ın Nesi İyi?

Good 2 Tweet eklentisi, Twitter hesabınızı kodlarla kolayca yönetmenizi sağlar. Mozilla tarayıcınıza Good 2 Twitter eklentisini yükleyin. Daha sonra bir komut dosyası yöneticisi yükleyin. Ardından Tampermonkey’i yüklemeniz gerekecek. Bu işlemler yapılırken mozilla csp’yi devre dışı bırakmalısınız.

Twitter Toplu Takip Kodu

Aşağıdaki kod, hesabınızda istediğiniz kadar Twitter hesabını takip etmenizi sağlar. Twitter Toplu Takip Kodunu kullanarak web sitesinin navigasyonunu değiştirerek otomatik Twitter takibi ayarlayabilirsiniz.

var say=0,limit=1e3,takipyap=setInterval (function(){return $(".following").each(function() {$(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove()}), $(".GridTimeline").find("div.not-following > .js-follow-btn>button").first() .click(),say++>=limit?(clearInterval(takipyap), window.alert(limit+" kisi basariyla takip edildi."),!1):void $(".message-text > a") .each(function(){"46px"===$(".alert-messages").css("top")&&(clearInterval(takipyap), clearInterval(asagi))})},1e3),asagi=setInterval(function(){var a=$(".GridTimeline"). find(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").length;54>=a&&($(".Grid.Grid–withGutter") .each(function(){0==$(this).children().length&&$(this).remove()}),$(window).scrollTop (0,document.body.scrollBottom),setTimeout(function(){window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight)} ,2000))},2e3);

Twitter Toplu Sessize Alma Kodu

Tweetlerin ana sayfanızda görünmesini engellemek için bu kodları kullanın.

setInterval(function(){ var kullanc = $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").length; if(kullanc >= 18){ var usid = $(".GridTimeline").
find(".js-stream-item:first-child").attr("data-item-id") var token = $("#signout-form > input.authenticity_token").attr('value'); $.ajax({ type: "POST", url: "https://twitter.com/i/user/mute", data: {authenticity_token: token, user_id: usid, impression_id:""}, }); $(".GridTimeline").find(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10")[0].remove() } },100); kisiyukle = setInterval(function(){ var kullanc = $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").length; if(kullanc <= 54){ $(window).scrollTop(0,document.body.scrollBottom); setTimeout(function(){ window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight); },200); } if($(".GridTimeline").find(".GridTimeline-items").attr("data-min-position") == 0){ $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").each(function(){ $(this).find(".user-dropdown.dropdown-toggle.js-dropdown-toggle.js-link.js-tooltip.btn.plain-btn.small-user-dropdown").click() $(this).find(".mute-user-item> button").click(); $(this)[0].remove(); }); clearInterval(sessizeal); clearInterval(kisiyukle); $(".bird-topbar-etched").click(); } },1600)

Twitter Toplu Geri İzleme kodu

Twitter’a hızlı dönüşler için bu kodları kullanabilirsiniz. Uzun süreli görev gerçekleştirebilirsiniz. Bu twitter kodları herhangi bir ek ücret ödemeden sosyal medya hesaplarınızı yönetmenizi sağlar.

var kul_adi = prompt("Bir kullaniciya kadar takip etmek icin takip etmediginiz bir kullanici adini basinda @ olmadan girin. Bu secenegi kullanmak istemiyorsaniz bos birakin ya da iptal edin", ""); geritakip = setInterval(function(){ $(".following, .pending").parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove(); $('div.not-following > button.js-follow-btn').each(function(){ $(this).click(); if(kul_adi == $(this).parents(".ProfileCard.js-actionable-user").attr("data-screen-name")){ clearInterval(geritakip); clearInterval(yu); clearInterval(as); alert(kul_adi + "kullanici adina kadar geri takip yapildi.") } $(".message-text > a").each(function(){ if ($('.alert-messages').css('top') === '46px'){ clearInterval(geritakip); clearInterval(yu); clearInterval(as); alert("Takip limitiniz doldu. Bugun daha fazla takip yapamazsiniz.") } }) }); setTimeout(function() { $(".Grid.Grid--withGutter[data-component-term='user'], ProfileClusterFollow").remove(); },1000); },2000); var yu = setInterval(function() { window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight); },1000); var as = setInterval(function() { window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom); },2020);

Twitter Beğenilerini Sıfırla

Birkaç basit satırla istediğiniz kadar yorumu silebilirsiniz. Bu yöntem, sosyal medya profillerinizi yönetmek zorunda kalmamanızı sağlayarak size zaman kazandıracaktır.

setInterval(function(){ $(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click() $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].remove(); },300); setInterval(function() { $(window).scrollTop(0,document.body.scrollBottom); },1500); setInterval(function() { window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight); },1000);

Twitter Direkt Mesaj Kaldırma Kodu

Twitter hesabınızın mesajlarla dolup taştığını fark edebilirsiniz. Bot hesaplardan gelen mesajları silmek için gereken süre uzun olabilir. Bu mesajlar Twitter kodları kullanılarak silinebilir. Aşağıdaki kod Twitter doğrudan mesajını silecektir.

1 var kac_mesaj_atla = "0"; 2 tum_dm_sil = setInterval(function(){ 3 $(".DMInbox > li > .DMInboxItem")[kac_mesaj_atla].click(); 4 $(".u-textUserColorHover.dropdown-toggle.js-tooltip.js-dropdown-toggle")[0].click(); 5 $(".dm-conversation-actions").find(".js-actionDeleteConversation>button.dropdown-link")[0].click(); 6 if($("#confirm_dialog").css("display") === "block"){ 7 $("#confirm_dialog_submit_button")[0].click(); 8 $("#confirm_dialog").addClass("visuallyhidden"); 9 } 10 },1000);

Twitter Otomatik Ana Sayfa Beğeni Kodu

Bu Twitter kodlarıyla, tek bir kodla ana sayfanızdaki birden fazla tweeti beğenebilirsiniz. Kopyala ve yapıştır, ana sayfanızdan birden fazla tweeti beğenmek için tek bir kod kullanmanıza olanak tanır. Twitter beğeni kodunu faydalı bulabilirsiniz.

setInterval(function(){ $(".favorited").parents(".js-stream-item.stream-item.stream-item").remove(); var yeni_tweet = $(".stream-container").find(".new-tweets-bar.js-new-tweets-bar").attr('data-item-count'); var tweet = $('.stream-items.js-navigable-stream >.js-stream-item.stream-item.stream-item').length; if(tweet > 0){ $(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click(); setTimeout(function(){ $('.js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].remove(); },500); } if(tweet < 2 && yeni_tweet > 0){ $(".new-tweets-bar.js-new-tweets-bar").click(); } },1000);

Twitter Tweet Silme kodu

Twitter hesabınızda çok sayıda tweet varsa aşağıdaki kodları kullanarak tweetleri silebilirsiniz.

var kac_tweet_atla = 1;
setInterval(function() {
setTimeout(function(){
$1000)
setTimeout(function(){
$(".modal.draggable#delete-tweet-dialog-dialog button.btn.primary-btn.delete-action").click();

},(".Icon.Icon--small.Icon--retweeted").parents(".js-stream-item.stream-item.stream-item").remove()
$(1000)
},2000)
setInterval(function() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom);
},10000);
setInterval(function() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);
},2000);

Twitter Unfollow kodu

Twitter hesapları takibi bırakmaya eğilimlidir. Hesapları teker teker takipten çıkarmak, özellikle de büyük bir takipçiyseniz, zaman alıcıdır. Twitter kodları, hesapları hızlı bir şekilde kaldırmanıza yardımcı olabilir.

setInterval(function () { t = $(".following").find(".follow-button"); if 
(!t[0]) { window.scrollTo(0, $(document).height()); } else { console.log(t.attr("class")); 
t.trigger("click"); } }, 2000)

Twitter Unfollow kodu

Twitter hesabınızı büyütürken hesabınızı takip etmeyenleri takip etmeniz önemlidir. Aşağıda Twitter takipçi silme kodu bulunmaktadır. Takipçi silmek için kullanabilirsiniz.

setInterval(function() {
$(".FollowStatus").each(function(){
$(this).parents(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
});
$("div:not(.not-following) > .user-actions-follow-button").click();
}, 20000);
setInterval(function() {
$(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").remove();
}, 30000);
setInterval(function() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollBottom);
},5000);
setInterval(function() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);
},2000);

Twitter Direkt Mesaj Kodu

Twitter takipçilerinize toplu mesaj göndermek için kodu kullanın.

var dmbs = 0;
var dmlimit = 100;
var dmdm = setInterval(function(){
if(dmbs++ >= dmlimit){
clearInterval(dmdm);
clearInterval(as);
clearInterval(yu);
window.alert(dmlimit+' kisiye mesaj basariyla gonderildi.')
Return false
}
$(".user-dropdown.dropdown-toggle")[0].click();
$(".mention-text > button")[0].click();
var dmler = new Array()
dmler[0] = "İyi günler";
dmler[1] = "Merhaba Yeni Takipçi";
dmler[2] = "Kendinize İyi Bakın";
dmler[3] = "Günaydın";
dmler[4] = "Merhaba";
var i = Math.floor(10*Math.random());
var ka = $(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10").find(".ProfileCard.js-actionable-user").attr('data-screen-name');
document.getElementById("tweet-box-global").innerHTML = "m @"+ka+" "+dmler[i]+"";
setTimeout(function(){
$(".btn.primary-btn.tweet-action.tweet-btn.js-tweet-btn.messaging").click();
},2000);
$(".Grid-cell.u-size1of2.u-lg-size1of3.u-mb10")[0].remove();
},5000)
var as=setInterval(function() {
$(window).scrollTop(0,document.body.scrollBottom);
},1000);
var yu = function(setInterval)() {
window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight); },1000)

Twitter Kodu Seviyor: Kod Beğenmeme

Twitter hesabınızda birkaç Tweeti beğenmiş olabilirsiniz. Beğendiğiniz tweetleri geri almak için çok sabırlı olmanız gerekecek. Bunun yerine aşağıda bıraktığımız Twitter Beğenme Kodunu kullanarak Twitter Beğenmeyi Geri Alma Kodunu kullanabilirsiniz.

unfavori = setInterval(function(){
$('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').each(function(){
$('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').find(".ProfileTweet-actionButton.js-actionFavorite")[0].click();
$('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item')[0].remove();
})
},500)
SetIntervalIf(tweetsys > 50 () = kontrolIf(tweetsys > 50 (){
var tweetsys = $('.stream-items > .js-stream-item.stream-item.stream-item').length;
if(tweetsys < 50 || tweetsys == 50){
$(window).scrollTop(0,document.body.scrollBottom);
setTimeout(function(){
window.scrollTo(0,document.body.scrollHeight);
},200);
}
},3000)

Tweet Kodları için Chrome Uzantısı

Bu kodları zaman zaman güncellemeniz de gerekebilir. Bu kodların gömülmesi istenmeyebilir. Twitter kodlarını bir Chrome Uzantısı kullanarak toplayabilirsiniz.

Twitter’da Toplu Takip Nedir? Nedir bu?

Twitter için Mass follow fow eklentisi, Twitter beğeni kodu da dahil olmak üzere en çok kullandığınız tüm kodları tek bir tıklamayla çalıştırmak istiyorsanız ideal bir araçtır. Twitter için Mass Follow fow eklentisi, Twitter beğeni kodu da dahil olmak üzere en sık kullandığınız tüm kodları tek bir tıklamayla çalıştırmanıza olanak tanır.

  1. Twitter’da oturum açın
  2. Profilinize giriş yapın ve hangi sayfa(lar) ile çalışacağınızı seçin (takipçiler, takipçi, üye ara veya üye listesi).
  3. Toplu takip etme ve takibi bırakma sayfasına gittiğinizde “Tümünü Takip Et”, “Tümünü Takibi Bırak” ve “Tümünü Takibi Bırak” sekmelerini göreceksiniz.
  4. Twitter’ı toplu takip etmek veya toplu takibi bırakmak için tercih ettiğiniz seçeneği seçin.

Twitter toplu takip kodu bu kodların tümünü içerir.

  • Twitter Toplu Takip Kodu
  • Twitter Toplu Beğeni Kodu
  • Twitter Otomatik Takip kodu
  • Twitter Toplu Takip Silme kodu
  • Twitter Unfollow kodu
  • Twitter Toplu Takip Silme kodu

UYARI! Bu eklentiyi kullanmadan önce hesabınızda olmasını istediğiniz bilgileri kontrol edin. Hesabınızın kapatılmasını önlemek için güvenlik önlemlerini gözden geçirin.