En İyi Postegro Benzer Uygulamalar 2023

Sosyal medyada gizli hesapları takip etmenizi sağlayan bir araç olan Postegro artık kullanılamıyor. Postegro bir uygulamayı tanımlamak için kullanılan bir kelimedir. Bu makale bir liste içerir Benzer uygulamalar Postegro Aşağıda nasıl başlayacağınıza dair bazı örnekler bulacaksınız: Postegro’ya benzer sitelergizli Instagram hesaplarını bulmanıza yardımcı olabilir. Uygulamalar Postegro.

Postegro Alternatifleri: Ücretsiz Postegro Uygulamaları Listesi

Birçok sosyal medya kullanıcısı stalk yapma ihtiyacı hissediyor. Postegro, kullanıcıların gizemli, gizli bir hesaba bakmasına veya bir talepte bulunurken bir hesabın sahibini tanımlamasına olanak tanır.

Postegro kapatıldı, ancak hala kullanabileceğiniz birçok başka uygulama var. Postegro benzeri bir dizi uygulamayı aşağıda listeledik.

Postegro, gizli profillerden arkadaşlık isteği almak veya onları takip etmek için kullanılabiliyordu. Ancak kapatılmasından sonra yeni uygulamalar ortaya çıkmaya başladı. Pingru, tüm postegro benzeri uygulamalar arasında açık ara en popüler olanıdır.

Postegro’ya göre daha az hikayeye sahip popüler bir alternatif olan Pingru, oyunun daha az hikayeli bir versiyonudur. Uygulamayı Google Play Store’dan indiremiyorsanız, yine de apk’sını kullanabilirsiniz.

Postegro kapatılmıştır. Ancak, bazı kişiler daha fazla bilgi istemiştir.

Secretle bir postegro uygulamasına benzer. Secretle bir uygulama değil. Postegro’ya benzer bir web sitesidir. Sınırlı veritabanı ve kullanıcılar nedeniyle birçok hesap hakkında bilgi bulmak zor olabilir.

WebNunu gibi Postegro Uygulamaları

WebNunu, Postegro’nun yerine kullanılan en popüler uygulamadır. WebNunu, postegro benzeri uygulamalar arasında en yüksek popülerliğe sahiptir, çünkü postegro uygulamasının tam bir benzeri olarak tasarlanmıştır. Postegro benzeri uygulamalar arayan kullanıcılar bu uygulamayı kullanıyor. Bu uygulama çok benzer.

Postegro, hesap hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanılıyordu. Kullanımdan kaldırılmasından sonra postegro’ya benzer birçok uygulama ortaya çıktı.

Postegro’ya benzeyen en popüler site Profile Reports’tur. Postegro da dahil olmak üzere birçok uygulama bunu kullanır. Bunun nedeni, hem ücretli hem de ücretsiz desteğin yanı sıra Postegro’ya benzer bir uygulama sunmalarıdır.

Postegro, Whozi gibi mi?

İndirmesi ve kullanması kolaydır ve postegro’ya benzer bir arayüze sahiptir. Whozi uygulaması, kullanımı kolay olduğu ve Google Play mağazasından indirilebildiği için postegro benzeri uygulamalar için popüler bir seçimdir.

En İyi Postegro Benzer Siteler 2023

Postegro, gizli bir Instagram veya Twitter hesabının ne zaman bir istek gönderdiğini tespit etmek için kullanıldı. Gizli bir hesap hakkında bilgi keşfetmek, talebin neden yapıldığını belirlemek veya hesabı takip etmek için kullanılabiliyordu. Uygulama kapatıldığından bu yana postegro’nun yerini alan web sitelerinin ve uygulamaların sayısı arttı. Aşağıda Postegro’ya benzer web sitelerini içeren bir liste bulacaksınız.

1. Liliapp Web – Postegro Benzer Siteler

Postegro en popüler web sitelerinden biridir. Bu site, kullanıcıların gizli Instagram hesaplarını görüntülemesine olanak tanır. Günde 3 sorgu hakkınız var.

2. Web Postegro – Postegro Benzer Siteler

Web postegro gizli hesapları kontrol etmenizi sağlar. Web Postegro gizli hesapları kontrol etmek için kullanılabilir.

Postegro Benzer Uygulamalar iOS

IOS için uygulama mağazalarında gezinmek giderek zorlaşıyor. Aşağıda Postegro’ya benzer nitelikteki uygulamaların bir listesi yer almaktadır.

  • Sosyal Hayalet
  • Istory
  • Profil+
  • Instagram için Analitik
  • InstaBusted

Postegro benzeri uygulamalar geliştirirken dikkat edilmesi gerekenler

Postegro da dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara benzer bir hizmet sunmaktadır. Bununla birlikte, bu uygulamaların kişisel verilerin korunmasına ilişkin güvenlik ihlalleri nedeniyle kullanıcı hesabı veya bilgilerinin çalınması gibi sorunlara neden olduğu bilinmektedir.

Postegro, kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyen bir uygulamadır. Bu uygulamalar Instagram kullanıcı adınızı ve/veya şifrenizi ister.

Postegro hakkında daha fazla bilgi edinmek için kullanıcı yorumlarını okuyun ve videoyu izleyin.