2023 En Büyük Anahtar İfade Bulucu

Web sitelerinin arama motoru sonuçlarında rekabetçi olmasını sağlamak için, arama motoru optimizasyonu için makaleler üretmeli ve anahtar kelimeleri keşfetmek için bir anahtar kelime aracı kullanmalıdırlar.

Anahtar ifadeleri değerlendirmek ve bir anahtar ifade cihazı kullanmak için çeşitli araçlar kullanabilirsiniz. Bu araçlar ile rakiplerinizin anahtar ifadesini de değerlendirebilirsiniz. Artık arama motoru optimizasyonuna uygun makaleler oluşturmak için anahtar kelime öbeği araçları listemizi kullanabilirsiniz.

1. Google Anahtar İfade Planlayıcı – Anahtar İfade Bulucu

En güvenilir ve doğru anahtar kelime öbeği aracını ilk sıraya yerleştirdik. Google anahtar kelime aracı ile anahtar kelimelerin rekabetini belirleyebilirsiniz. Anahtar kelimeleri aylık arama hacimlerine göre analiz ederek sizin için doğru anahtar ifadeyi seçebilirsiniz. Google’ın anahtar kelime bulucusu, içeriğinizi oluşturmak için kullanabileceğiniz tahmini anahtar kelimeler de sunar.

2. Google Arama Dizini – Anahtar İfade Bulucu

Google’ın arama dizini, en sık aranan anahtar kelime öbeklerini ve en popüler olan anahtar kelime öbeklerini görmemizi sağlar. Anahtar kelime öbeğini girdikten sonra karşınıza çıkan sayfanın arkasındaki kaydı inceleyerek, en sık aranan anahtar kelime öbeklerinin yanı sıra diğer ilgili anahtar kelime öbeklerini de görebileceksiniz. İlgili anahtar kelime öbeklerini bulmak için google arama dizini kullanılabilir.

3. Anahtar İfade Yazılımı KeywordTool.io

Anahtar kelime öbeği cihazı Anahtar kelime öbeği bulucu, anahtar kelimeleri aramak için bir cihazdan daha fazlasıdır. Birçok olasılığa sahiptir. Bu anahtar kelime öbeği cihazı instagram. hastagh. stratejiler. sorular gibi seçenekleri içerir. Burada sosyal medya için anahtar kelimeler bulabilirsiniz. Bu anahtar kelime öbeği aracı ücretsiz değildir. Anahtar kelime öbeklerinin arama hacmi hakkında bilgi almak için ödeme yapmanız gerekecektir.

4. Ubersuggest anahtar kelime yazılımı

Ubersuggest, arama motoru optimizasyonu ve web tasarımı için en popüler araçlardan biri haline geldi. Ubersuggest, anahtar kelime önerilerinden daha fazlası için kullanabileceğiniz bir web sitesidir. Ubersuggest, anahtar kelime kavramlarını ve bunların arama motorları için ne kadar iyi optimize edildiğini belirlemenizi sağlar. Rakiplerinizin aradığınız anahtar kelimelerle ilgili olarak hangi içeriği ürettiğini görebilir ve onlardan nasıl daha iyi performans gösterebileceğinizi belirleyebilirsiniz. Ubersuggest aracı, yerinde arama motoru optimizasyonu çalışması yapmanızı kolaylaştıracaktır.

5. Anahtar kelime yazılımı Hyperlink Sleuth

Anahtar kelime öbeği analizi yaparken, rakiplerinizin meta etiketlerinde hangi uzun kuyruklu ifadeleri ve eş anlamlıları kullandığını bulmak önemlidir. Bu durumda Hyperlink Sleuth anahtar terim aracı işinize yarayacaktır. Hem kendi web sitenizi hem de bir rakibin web sitesini analiz ederek hangi anahtar kelimeleri hedeflemeniz gerektiğini belirleyebilirsiniz.

6. Key Phrase Finder – Anahtar İfade Yazılımı

Etki alanındaki anahtar kelime öbeklerini bulmak ve analiz etmek için Anahtar Kelime öbeği cihazını kullanabilirsiniz. Keywordfinder, anahtar kelime öbeklerini bulmak, anahtar kelime öbekleri oluşturmak ve bir web sitesindeki anahtar kelime öbeklerini analiz etmek için kullanılabilen ücretsiz bir anahtar kelime öbeği aracıdır.

7. SEOMonitor’da anahtar ifadeleri arayın

Arama motoru optimizasyonu izleme anahtar kelime öbeği aracı, bu aracın popülerliği nedeniyle genellikle göz ardı edilir. Ancak, cihazı kullanarak yalnızca anahtar kelime keşfi ihtiyacını ortadan kaldırmakla kalmaz, aynı zamanda web sitenizde ihtiyaç duyduğunuz görevleri de gerçekleştirebilirsiniz. Arama motoru optimizasyonu monitörü yalnızca anahtar kelime keşfi için bir araç değildir, aynı zamanda doğal ziyaretçi tespiti gibi birçok başka strateji de sunar.

8. Google Gelişmeleri Anahtar Kelime Bulucu

Google trends Bu, öncelikle haber sitelerinin site içi bilgi girişleri yaparak sıcak arama motoru pazarlaması yapmak için kullandıkları bir araçtır. Uzun vadeli anahtar kelimelerle ya da soğuk SEO dediğimiz yöntemle içerik yazıyorsanız, anahtar kelime arayanların konumlarını gösteren google trends üzerindeki anahtar kelime öbeği araçları aracılığıyla aramanın derinliğini ve kapsamını öğrenebilirsiniz. Yerel gündemdeki Google Trends sayfası, en sık aranan anahtar kelimeleri hızlı bir şekilde belirlemenizi sağlar. Bu da içerik oluşturmanıza yardımcı olacaktır.

9. Semrush Anahtar Kelime Yazılımı

Semrush gerçekten de tam bir değerlendirme aracıdır. Semrush, anahtar kelimeler ve geri bağlantılar gibi çeşitli şeyleri belirlemenizi sağlar. Web sitenizi rakiplerinizle karşılaştırarak, eksik olduğunuz anahtar kelimeler için içerik oluşturabilirsiniz. Semrush bir anahtar kelime aracı olarak düşünülmemelidir. Daha çok bir değerlendirme aracıdır.

9. WordStream – Anahtar kelime yazılımı

Seçtiğiniz anahtar kelime altyapısının kendi kişisel veritabanı yoksa, arama motoru optimizasyonu için kullanılacak doğru anahtar kelimeyi bulmanıza yardımcı olması için bunu kullanabilirsiniz. Sürekli güncellenen ve geliştirilen bir veri tabanı olan Wordstream, internetten sık sık bilgi çeker.

Kullanımı kolaydır. Bu nedenle Wordstream, anahtar kelime öbekleri için en popüler araç olarak adlandırılmıştır. Anahtar ifadelerinizi arama kutusuna yapıştırarak arama yapabilirsiniz.

Ahrefs Anahtar İfade Bulucu

Ahrefs satın alınabilir, ancak deneme sürümü web sitenizi analiz etmenize ve web siteniz için anahtar ifadeler oluşturmanıza olanak tanır. Görüntüleme hacmi ile ilişkili anahtar kelimeleri seçerek kullanıcılar için seo uyumlu makaleler oluşturabilirsiniz. Ahrefs, web sitenizden düşük Dr derecesine sahip bağlantıları kaldırmanızı sağlayan bir araçtır.

10. İfade Akış Anahtarı (İfade Bulucu)

Bu anahtar kelime aracı son derece detaylı bir altyapıya sahiptir. Altyapı, birçok e-ticaret sitesine hizmet vermek için aylık ortak anahtar kelimeleri tarar. Bu cihaz sitenize uygun anahtar kelimeleri bulmanızı sağlar. Burada içeriğin aranan anahtar kelimelere uygun olduğundan emin olmanız gerekiyor.

11. KeySearch Anahtar İfade Bulucu Yazılımı

Keysearch kelime öbeği bulucu size pahalıya mal olacaktır, ancak günde 3 sorgu için kelime öbeği bulucu olarak kullanılabilir. Bu anahtar kelime öbeği bulma cihazını kullanarak, doğru anahtar kelime öbeklerini ekleyerek ihtiyacınız olan içeriği oluşturabilirsiniz.

12. SEOChat Tavsiye Anahtar İfade Bulucu

Doğru anahtar kelimelerle içerik oluşturmak için çeşitli anahtar kelime öbeği araçlarını kullanabilirsiniz. Seochat, anahtar kelime analizi için önerdiğimiz farklı bir araçtır. Bu aracı kullanarak odaklandığınız anahtar sözcükleri girebilirsiniz ve bu anahtar sözcükleri kullanarak ne kadar başarılı olacağınızı size söyleyecektir.

13. Trellian anahtar kelime keşfi – Anahtar kelime yazılımı

Anahtar ifadeleri belirlemek için trellian anahtar kelime bulucuyu da kullanabilirsiniz. Bu anahtar ifade aracı, sizin için en uygun olanı seçmek için anahtar ifadeleri analiz etmenize olanak tanır. Bu anahtar kelime bulucu son derece güçlü bir özelliğe sahiptir. İfadeleri gruplara ayırarak aylık arama hacmi hakkında ayrıntılar sağlar.

14. Moz Key phrase Explorer – Anahtar kelime yazılımı

Moz, arama motoru pazarlaması sektöründeki herkesin aşina olması gereken bir isimdir. Moz, arama motoru pazarlama sektörü için anahtar kelime öbeği cihazları ve değerlendirmelerinde liderdir. Moz’un anahtar kelime aracı, anahtar kelime öbeklerini birkaç saniye içinde analiz etmenizi sağlar ve bir anahtar kelimenin aranma sayısı veya rakipler arasındaki sıralaması gibi hayati bilgiler sağlar.

15. Ranksonic.com – Anahtar ifade yazılımı

Ranksonic.com anahtar kelime bulmak için kullanılabilir. Nispeten bilinmeyen bir araç olmasına rağmen, içerik değerlendirme, rakip değerlendirme ve site içi optimizasyon için hazırlıklar da dahil olmak üzere çok sayıda yararlı bilgi sunar.

Ücretsiz Anahtar İfade Bulucu için Kaydolun ve Bonus Kazanın

Yukarıda verdiğimiz ücretsiz anahtar kelime arama araçları, kullanabileceğiniz tek ücretsiz anahtar kelime bulma araçları değildir. Tamamen ayrı yazılım yaratıcıları tarafından geliştirilen bir dizi başka ücretsiz anahtar kelime arama yazılımı programı da vardır.

  • wordstat.yandex.com.tr
  • Bing.com/toolbox/keyphrases
  • attempt.alexa.com/keyword-research
  • soovle.com
  • Semrush
  • Ahrefs
  • kwfinder
  • serpstat.com
  • kparser.com
  • keywordshitter.com
  • wordstream.com
  • hittail.com
  • jaaxy.com
  • longtailpro.com
  • lsigraph.com
  • wordtracker.com
  • answerthepublic.com