Dünyanın en büyük fotoğraf ve video paylaşım platformu olan Instagram, genellikle kullanıcıların instagram trolleri ve instagram spam göndericileri ile karşılaştığı bir yerdir. Instagram Spam Kaldırıldı Spam gönderenlerin hesabınızı kullanmasını engellemenin en iyi yolu budur.

Bu yazımızda instagram nasıl kaldırılır, instagram süresi, instagramda spam yapanları görme, instagramı nasıl kaldırabilirsiniz gibi birçok sorunuza cevap veriyoruz. Bu yazımızda instagram süresi ve spam yapanlar ile ilgili sorularınızın yanı sıra instagram nasıl kaldırılır sorularınıza da cevap vereceğiz.

Instagram spam nasıl kaldırılır?

Instagram gerçek kişiler ve markalar tarafından birçok farklı amaç için kullanılmaktadır. Spam Yapan Instagram Hesapları Kullanıcılar çeşitli nedenlerle 1-2 farklı kullanıcı ile karşılaşabiliyor. Spam yapanlar instagram hesaplarını kolayca kaldırabilirler.

Instagram spam’i çoğu Instagram kullanıcısını etkileyen bir sorundur. Bir Instagram hesabına spam göndererek yapılır. Spam, instagram kurallarını ihlal ediyorsa hesabı kapatmak için kullanılabilir.

Instagram hesabınıza spam göndermek için iki farklı yöntem mevcuttur. Birincisi, diğer instagram kullanıcıları hesabınızı spam’layabilir. Topluluk ve gizlilik kurallarını ihlal eden eylemleriniz, instagram’ın hesabınızı spamlamasına neden olabilir.

  1. Instagram topluluk kurallarına uyun.
  2. Instagram hesabınızda 18’den fazla resim, video veya başka bir içerik paylaşırsanız spam’e maruz kalmaya daha açık olursunuz. Hesabınızda bu tür içerikler görürseniz silin.
  3. Spam, diğer kullanıcılar tarafından Instagram gönderilerine yapılan hakaret ve saldırgan yorumların yaygın bir nedenidir.
  4. Instagram beğenileri tekrarlamanıza izin vermez. Gönderileri beğenmeye devam eden yeni Instagram kullanıcılarının hesapları kapatılabilir.
  5. Instagram spam, arka arkaya çok sayıda kişiyi takip etme eylemidir. Çok fazla kullanıcıyı takip etmek ve ardından onlara takip isteği göndermek spam olabilir.
  6. Terörizm, nefret grupları veya ırkçılık, organize suç ve nefret grubu destekçisiyseniz, spam size yönelik olabilir.
  7. Instagram spam’i genellikle bir kişiye veya bir markaya zarar verme tehditlerinden kaynaklanır.
  8. Instagram’da kendine zarar verme, Instagram spam hesaplarının nedenidir. Bu sizin hatanız değildir.
  9. Başka birinin videosunu veya fotoğrafını paylaşırsanız, Instagram size spam gönderebilir.
  10. Spam Instagram hesapları, cinsel hizmetlerin tanıtımını veya reklamını yapmanın sonucudur.
  11. Instagram’da spam yapılmasını önlemek için haber paylaşırken kişisel bilgileri koruyan yasalara uymak önemlidir.
  12. Instagram’da spam yapmak, kullanıcıların yanlış bilgilerle yanıltılmasından kaynaklanabilir.

Yukarıdakilere ek olarak başka instagram yönergeleri de mevcuttur. Bu kuralları ihlal ederseniz instagram hesabınıza spam bulaşabilir. Bunları yaparsanız hesabınızdan gönderileri silebilirsiniz.

İstenmeyen mesajları Instagram’dan kaldırarak spam’i önleyebilirsiniz. Ayrıca web sitemizden hesap hakkında daha fazlabilgi edinebilirsiniz.Spam almayı durdurun. Detaylı olarak incelediğimiz instagram’da Spam Kaldırıldı. İnstagramı derinlemesine inceledik. Removed Instagram hakkında daha fazla bilgiyi aşağıdaki başlıklara tıklayarak öğrenebilirsiniz. Spam hoş karşılanmaz.

Instagram Spam Süresi

Instagram cezaları, hesabın Instagram kurallarına uymasını takip eden bir hafta içinde kaldırılır. Instagram’ın spam cezaları, Instagram kurallarına uyulduğu sürece devam etmez.

Birinin Instagram hesabınızı spam’layıp spam’lamadığını nasıl anlayabilirsiniz?

Instagram hesapları botlarla veya gerçek kişiler tarafından kişisel veya ticari nedenlerle spamlanabilir. Buna karşılık olarak cezalar uygulanır. Aşağıdaki bilgiler Instagram’da spam’i belirlemenize yardımcı olabilir.

  1. Keşfet, Makaralar gönderilerinizi içermeyebilir ve hiç görüntüleme alamayabilirsiniz.
  2. Gönderiniz daha az görüntülenebilir.
  3. Görüntülemeleriniz kısıtlanabilir, bu da daha az beğeni veya yorum almanıza neden olabilir.
  4. Yorumlarınızın azaldığını fark edebilirsiniz.
  5. Instagram takipçilerinizde azalma görebilirsiniz.
  6. Arama yapmak için başka bir tarayıcı kullanırsanız hesabınızı göremezsiniz.
  7. Instagram’da arama yaparken güncel veya eski gönderilerinizi bulamayabilirsiniz.
  8. Instagram spam tespit ederse uyarı mesajı gönderebilir.

Ayrıca instagram spam içeriklerimize de göz atabilirsiniz.

Instagram’dan hızlı bir şekilde spam kaldırmak için aşağıdaki ipuçlarını kullanın.

Instagram Spam Durdurucu Yöntemi

Hesabınıza spam gönderiliyorsa ancak herhangi bir kuralı ihlal etmiyorsanız aşağıdaki instagram spam kaldırma yöntemleri kullanılabilir.

  1. Hesabınızı gizli olarak ayarlayın.
  2. Takip için Instagram önerilerini kapatın.
  3. Spam yapan instagram kullanıcılarınızı engelleyin.

Instagram’dan spam kaldırmak için bu teknikleri kullanabilirsiniz. Bu teknikler, gerçek kişiler hesabınıza spam gönderdiğinde işe yarar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek Instagram’dan hızlı bir şekilde spam silebilirsiniz.