Google, 2017 yılına kadar Google Inc. olarak biliniyordu. Büyümeye devam eden dev arama motorları, tanınırlık kazanmak için birçok sektörde ürünler geliştiriyor, hizmet veriyor ve liderlik peşinde koşuyor. Google Inc. 2017 yılında adını google llc olarak değiştirdi. Google LLC Nedir? Bu makale size Google LLC’nin gerçekte ne olduğunu anlatacak. Dünyamıza 2017 yılında girmiştir.

Google LLC nedir?

Google llc eskiden sınırlı sorumlu bir şirketti. Artık bir Google limited şirketidir. 2017 yılında birçok ürün ve hizmet de sundu. Çok uluslu bir Amerikan şirketi olan Google llc, birçok ücretsiz hizmet sunmaktadır.

Google sadece dünyanın en büyük arama motoru değildir. Çok daha fazlasıdır. Google, dosya aktarım web sitesi, haritalar, takvimler, görüntülü sohbetler ve google play store gibi çeşitli ücretsiz hizmetler sunmaktadır.

Google LLC Hizmetleri

Google llc, internet kullanıcılarına bulundukları her yerde hizmet vermektedir. Google llc iki alanda hizmet vermektedir: kişisel ve kurumsal. Ayrıca hizmetler için ücret aldığı alanlar da vardır.

Google Kurumsal Reklamcılık Programı

Google çok çeşitli alanlarda ücretsiz hizmetler sunmaktadır, ancak ana geliri reklamlardan gelmektedir. Gezegendeki en yaygın kullanılan arama motoru. Google, sitede arama yapan kullanıcılara veya ürün sahiplerine reklam gösterir.

Doubleclik, Google’ın gelir kaynağıdır. Kullanıcıların ilgi alanlarına ve verilerine dayalı reklamlar gösterir. Pazarlama stratejilerini kitle memnuniyetine göre ayarlar.

Google Reklam ve Pazarlama Hizmetleri

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Google AdSense

Google Ads müşterileri, ürünler hakkında ayrıntılı bilgi toplamak için Google’ın ücretsiz hizmetlerine erişebilir.

Google Arama Motoru

Google’ın arama motoru çok fazla tanınırlık kazanmıştır. Gezegende en yaygın kullanılan arama motoru olan Google’ın algoritmaları, seo ve SEM stratejilerini belirleyen algoritmalardır. Dünyanın en büyük arama motoru, bilgi aramanın yanı sıra diğer birçok alanda da hizmet vermektedir.

  • Google Görseller
  • Google Haberler
  • Google Haritalar
  • Google Alışveriş
  • Google Akademi

Google Araçları

Google’ın hizmetleri arama motorunun ötesine uzanmaktadır. Google birçok hizmetini kullanıcılara ücretsiz olarak sunmaktadır. Gmail, Google’ın en popüler hizmetidir. Google Documents, Google’ın sunduğu bir diğer çevrimiçi hizmettir.

Google LLC ek hizmetler sunar

Dünya çapında en popüler arama motoru olan Google, kullanıcı gereksinimlerine göre hizmet ve uygulamalar sunmaktadır. Google Play en popüler olanıdır. Google play, Android telefonlarla birlikte gelen bir uygulama mağazasıdır. Google, herhangi bir dili çevirebilen google çevirmeni nedeniyle dünyanın en büyük şirketidir. Ayrıca google news aracılığıyla anlık haberler sunar.