2023’ün Meme Siteleri ve Gif Siteleri Listesi

Gif, değiştirilebilir bir grafik formatıdır. 1987’den kalma bir formattır. Bu dosya formatı, giflerin internetteki popülerliği nedeniyle oluşturulmuştur.

Twitter, Tumblr ve Facebook gibi sosyal medya siteleri, kullanıcıların kolayca bilgi paylaşmasına olanak tanır. Twitter Tumblr Facebook ve Instagram gibi sosyal medya kanalları gifleri yoğun olarak kullanmaktadır.

Gifler çeşitli platformlarda bulunabiliyor. Daha önce bu kadar popüler değillerdi. Gifleri olumsuz etkileyecek Flash dosyaları da giflerin piyasaya sürülmesiyle ortaya çıktı. Dosyalar basit, hızlı ve yer tasarrufu sağlayan bir formata sahip. Gif sitelerinin popülerliğini kaybetmeye başladığı yıllarda sosyal ağlar giflere çok ilgi göstermeye başladı. Twitter, 2010-2015 yılları arasında giflerin indirilmesine ve mobil ya da web sayfaları üzerinden paylaşılmasına izin veren ilk sosyal ağ oldu. Gifler 140 karakterlik tweetleri ifade etmek için kullanıldı.

Tenor Gif

Tenor en popüler animasyonlu GIF web sitesine sahip. Tenor, animasyonlu GIF web siteleri arayanlar tarafından sıklıkla bulunur. Tenor’un web sitesi birçok sosyal medya platformunda animasyonlu gifler sunuyor. Tenor’un ilk adı riffsy idi.

Tenor, gif siteleri arasında en büyük paya sahip sitedir ve en büyük rakibi gıphy sitesidir. Tenor, gif klavyesini internet literatürüne kazandırmasıyla tanınır.

Tumblr TV Gif Web Sitesi

Koyu mavi Tumblr arayüzü, sosyal medya platformları ortaya çıktığında herkesin ilk fark ettiği şeydi. Tumblr’ın ilk versiyonu popülerliğini artırmak için “My Tumblr Bill Too Much” diyerek kullanıcıları korkutmuştu.

Tumblr, 2021 yılı itibariyle dünyanın en büyük sosyal medya platformudur. Tumblr, animasyonlu gifler gibi yüksek kaliteli içeriklerle doludur. Tumblr TV’nin adresine girerek gördüğünüz animasyonlu gifleri paylaşabilir veya indirebilirsiniz.

http://www.tumblr.com/tv adresinde arama yaparak istediğiniz gifleri bulabilirsiniz.

Imgur Gif Sitesi

Bu, kaliteli ve eğlenceli gifler bulmak için iyi bir sitedir. Bir gif paylaşım sitesi olan Imgur’da çok sayıda eğlenceli ve kaliteli gif bulunmaktadır. Site, kullanıcıların resimlerini ve animasyonlu giflerini yüklemelerine olanak tanır.

GIPHY Gif Sitesi

En popüler siteleri en üste koymayı düşündük, ancak çok iyi bilindikleri için daha nadir olanları daha yükseğe koymaya karar verdik. Gıphy, gif sitesi, gif sitesi sektöründe lider gif sitesidir ve en çok gif ve ziyaretçi içerir.

Gıphy 2013 yılında alex chung ve jace cooke tarafından kuruldu. Gif sitesinin amacı dünya çapında bir gif Google’ı olmaktı. Bu sitede 1 milyardan fazla animasyonlu gif olduğuna inanılıyor. Site günlük 100 milyon ziyaretçi alıyor, bu da diğer sitelerden çok daha yüksek. Bu gif sitesindeki uygulama platformu, diğer sitelerin mobil uygulamalara entegre edilmesine olanak tanıyor.

Gfycat Kedi Gifleri Sitesi

Bu web sitesi, giflerinizin yüklenmesi çok uzun sürüyorsa daha hızlı iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Bu web sitesi html ve gif arasında bir geçittir. İçinde milyonlarca kedi resmi var. Hızlı gif mimarisi, mesajlaşma ile ilgili sorunları ortadan kaldırmak için harika bir yoldur.

Gifbin Nostaljik Gif Sitesi

Gif sitemizde birçok nostaljik animasyonlu gif bulunmaktadır. Gifbin birçok hareketli nostaljik gif içermektedir. Bu gifler internetin başlangıcından beri Msn Messenger tarafından kullanılmaktadır.

Gifbin, nostaljik bir havası olan bir gif arama motorudur.

Imgflip Komik Gif Web Sitesi

Imgflip, arkadaşlarınıza eğlenceli gifler göndermek için harika bir sitedir. Bu sitede ruh halinize uygun gifler bulabilir ve bunları arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Bu site mem toplamak için harika. Her gif’in alt köşesindeki web sitesi adına dikkat edin.

Nozul Jeneratörü

https://memegenerator.net

İnternette mem araması yaptığınızda bu site daha sık karşınıza çıkacaktır. Bu sitenin ana özelliği, ürettiği memlerin sayısıdır. Bu meme giflerini indirebilir ve ayrıca meme giflerinizi oluşturabilirsiniz.

Onsizzle

Bu web sitesi çeşitli gifler bulmanıza yardımcı olacaktır. Onsizzle Gis, farklı kategorilere ayrılmış giflere sahiptir. Bu site tam olarak işlevsel olmasa da, yine de gifleri indirebilirsiniz.

https://onsizzle.com/

GF’yi nasıl yapıyorsunuz?

Kendi GIF’lerinizi oluşturun. Her insanın farklı bir zevki vardır. İnternette pek çok bilgi buluyoruz, ancak bunların hepsi kelimelerden oluşuyor.

Gif ve mem yapmak için sitelerin 2023’te kullanıma sunulması bekleniyor

Animasyonlu gifler oluşturmanıza olanak tanıyan sitelerin listesi Bu siteler, arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz veya hatta içeriğinize ekleyebileceğiniz komik animasyonlu gifler oluşturmanıza olanak tanır.

Giphy

Giphy, Giphy web sitesi, dünyanın en iyi gif sitelerinden ve gif oluşturucularından biridir. YouTube videolarını kullanarak gif oluşturmanıza olanak tanır.

Gif Oluşturma

Make a gif, bilgisayarınızın web kamerasından animasyonlu gifler oluşturmanıza yardımcı olur. Make a Gif ile animasyonlu gifler oluşturun. Web kameranızı da kullanabilirsiniz. Web kameranızı kolayca ve ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Ezgif

Telefonunuzda veya bilgisayarınızda kayıtlı fotoğraf ve videolardan gifler oluşturmak için ezgif’i kullanabilirsiniz.

Imgflip

Vimeo, YouTube ve Twitch gibi video platformlarının URL’lerini kullanarak animasyonlu gifler oluşturabilirsiniz.

Gifpal

Sadece üç tıklamayla gif oluşturmak ister misiniz? Gifpal web sitesi size yardımcı olabilir. Animasyonlu gifleri Twitter ve Tumblr gibi sosyal medya sitelerinde kullanabilirsiniz.

Kizoa

Bilgisayarınızın veya telefonunuzun kamerasıyla çektiğiniz fotoğraflarla kolayca animasyonlu gifler oluşturabilirsiniz.

Canva

Tasarımcılar için mükemmel bir kaynak olan bir web sitesi olan Canva, gif oluşturmak için de kullanılabilir. Canva gif oluşturmanızı sağlar.